Het bedrijvencentrum

Het bedrijvencentrum voor plaatselijke economie heeft als opdracht het onthalen en ondersteunen van jonge Brusselse ondernemingen in een dynamisch en multidisciplinair kader.

HomeHet bedrijvencentrum › Diensten
Een dienstenpalet dat aan uw behoeften aangepast is
De Ateliers des Tanneurs bieden u meer dan één huisvestingsoplossing aan. Zij maken het verschil voor u! De begeleiding bij het opstarten en het ontwikkelen van het project en talrijke administratieve diensten zijn voorzien om aan kleine bedrijven die van start gaan de kwaliteit van diensten en imago te leveren die eigen zijn aan een grote onderneming.

Er is al een uitgebreid gamma aan diensten in uw forfait begrepen, wat u behoedt voor onaangename verrassingen op het einde van de maand!

Raadgevingen en coaching: belangrijke begeleiding bij iedere stap

Raadgevingen om u te helpen bij het ontwikkelen van uw activiteit, zoeken naar financieringen of subsidies. Een netwerk waarop u kunt steunen.

Administratieve diensten : dagdagelijks gemak

Onthaal, telefoonpermanentie, doorgeven van boodschappen, ontvangst van pakjes en van goederen... De Ateliers des Tanneurs laten u meegenieten van besparingen door de schaalgrootte (buroticadiensten, telefoongesprekken, enz.)

Specifieke diensten binnen handbereik mits financiële bijdrage

Bepaalde betalende diensten, die beantwoorden aan een specifieke aanvraag van uwentwege, zijn erg nuttig. Ze doen u tijd en geld winnen. Het team van het centrum is er om u in contact te brengen met de persoon die u nodig hebt of om u de dienst te leveren die u verwacht.

Vereenvoudigde administratieve formaliteiten

U wint tijd en energie!

Nabijheiddiensten voor gehaaste ondernemers

Een biomarkt, een kwaliteitsrestaurant La Cantine, een IT winkel, een strijkcentrale, suikertaarten en zoute taarten om mee te nemen…
 

Meer details op: