Het bedrijvencentrum

Het bedrijvencentrum voor plaatselijke economie heeft als opdracht het onthalen en ondersteunen van jonge Brusselse ondernemingen in een dynamisch en multidisciplinair kader.

HomeHet bedrijvencentrumTer beschikking stellen van ruimtes › Grote verhuurbare ruimtes
Grote geklasseerde en volledig gerenoveerde ruimtes
De Ateliers des Tanneurs bieden karaktervolle kantoorruimtes aan, volledig gerenoveerd in een geklasseerde site. Door u hier te vestigen, drukt u een persoonlijke stempel op uw bedrijf!

De Theesalons, mooie geklasseerde en karaktervolle ruimte (600m²)

Een geklasseerde prestigeruimte met veelzijdige roeping : kantoren, showroom, horeca, kunstgalerij, enz.

De Theesalons van de voormalige warenhuizen Merchie-Pède vertegenwoordigen een geklasseerde ruimte van 600 m2, volledig gerenoveerd, samengesteld uit een gelijkvloers met vitrine, zeer hedendaags, en uit twee verdiepingen in Art Nouveau stijl, die openstaan op het centrum van Brussel en op het Justitiepaleis.
De drie niveaus zijn verbonden met een privatieve lift. De glaspartijen bieden een heel mooie lichtinval. De historische zuilen zorgen voor een karaktervolle plek met een heel bijzonder cachet. Twee grote terrassen bieden een prachtige blik op de stad.
Deze ruimtes zijn bijzonder geschikt voor een bedrijf dat op zoek is naar karaktervolle lokalen met goede zichtbaarheid (Vitrine op het gelijkvloers
 

De Hal Merchie-Pède, ruimte in loftstijl (240m²)

Een zeer hedendaagse kantoorruimte op twee verdiepingen

De Hal Merchie-Pède, voorheen gewijd aan de handel in weefsels, werd volledig gerenoveerd. Ze is perfect geschikt om een dienstenbedrijf op te vangen.

De zeer heldere ruimte, met een totale oppervlakte van 243 m2, is samengesteld uit twee verdiepingen van 126 m2 en van 117 m2, verbonden door een hedendaagse trap.

De bovenverdieping is overdekt met een grote historische glaspartij.

Het atelier 58, moderne en zeer heldere ruimte (150m²)

   
 

Ideale landscaperuimte voor een bedrijf in de groeifase

Het atelier is zeer helder, dank zij de historische glaspartij en de beglaasde inhammen. Beglaasde schotten delen de ruimte aldus onder in vier werkzones.

 

Diaporama: 
Theesalons
Theesalons
Theesalons
Halle Merchie-Pède
Halle Merchie-Pède
Halle Merchie-Pède
Atelier 58
Atelier 58
Halle Merchie-Pède 1ste verdieping
Halle Merchie-Pède 2de verdieping