Het bedrijvencentrum

Het bedrijvencentrum voor plaatselijke economie heeft als opdracht het onthalen en ondersteunen van jonge Brusselse ondernemingen in een dynamisch en multidisciplinair kader.

Weldoordachte productieateliers voor goederen en diensten
Er werden een vijftiental ateliers, waarvan de oppervlakten variëren van 80 tot 200 m2, volledig gerenoveerd. Ontworpen volgens de meest veeleisende normen, kunnen deze ruimtes aangepast worden aan uw behoeften.

  

 

 

Functioneel en ontworpen volgens de sleutel op de deur formule

Het inrichten van de ateliers is voorzien om er productieactiviteiten voor goederen en diensten op te vangen. Ze zijn allemaal voorzien van een basisuitrusting: sanitair blok, individueel verwarmingssysteem, aansluiting voor water en afvoer, verluchtingssysteem, basisverlichting, telecommunicatie, videofoon, goederenlift voor de ateliers op de verdieping, enz.

Ruim

De oppervlakten variëren van 80 tot 200 m².

Bekijk de oppervlakten op de kleurenplans.

Moduleerbaar

De ateliers zijn ontworpen om u toe te laten, uw ruimte in te richten in functie van uw behoeften.

Hebt u niet genoeg aan één atelier? Alles is voorzien om één enkele entiteit te maken met het aanpalende atelier.

Aanpasbaar

Ook hier is alles voorzien: dozen al aanwezig, muurgoten, kabelbanen om de installatie te vervolledigen in functie van uw behoeften.

Beveiligd

U bezet de ruimte in alle veiligheid: toegangsbadges, bewaking van de toegangen met videocamera en toezichtrondes ’s nachts, in het weekend en op feestdagen.

 

Diaporama: 
Atelier 2de verdieping
Atelier 1ste verdieping
Atelier 1ste verdieping
Atelier 2de verdieping