De Ateliers des Tanneurs

vormen een levendige plek die onderdak voor bedrijven en het organiseren van evenementen met elkaar verenigt.

Home › Troeven
Talrijke troeven die het verschil maken!
Gelegen in een geklasseerd gebouw stelt het bedrijvencentrum 8000 m2 productieruimtes, vergaderruimtes en ruimtes voor het organiseren van evenementen te uwer beschikking, evenals een ruim aanbod aan diensten. En dat alles tegen zeer competitieve prijzen!

 

Karaktervol en prestigieus geklasseerd gebouw

Het bedrijvencentrum bevindt zich in het Wijnpaleis en Merchie-Pède, gebouwenmozaïek dat gebouwd werd tussen het einde van de 19e eeuw en 1930, voorheen bestemd voor de wijnhandel en textielwarenhuizen, allebei representatief voor de handelsactiviteit van de wijk, heel welvarend tijdens de voorbije eeuw.

Het prestige van de plek en de kwaliteit van de renovatie zijn een echte garantie voor onze geloofwaardigheid.

Ideale ligging in het hartje van Brussel

De Ateliers des Tanneurs zijn ideaal gelegen, tussen de Zavel, het station van de Kapellekerk en het Vossenplein. Gemakkelijk bereikbaar en u oefent uw activiteit uit in het hartje van de hoofdstad!
Detail over de ligging en de bereikbaarheid

Dynamische en stimulerende omgeving voor starters

De ondernemers kunnen gebruik maken van een waaier aan diensten om hen te helpen bij het ontwikkelen van hun activiteit, evenals van een professionele inzet die ontmoetingen en uitwisselingen vergemakkelijkt.

Themaontbijten, opname in een netwerk, salons, maaltijden in het café-restaurant vormen evenveel gelegenheden voor de starters om elkaar te leren kennen en synergieën te ontwikkelen.

Uitzonderlijk kader voor het organiseren van evenementen

De Ateliers bieden prestigieuze ruimtes aan, evenals een professionele infrastructuur voor het organiseren van beroeps- of privé-evenementen.

De evenementenruimtes en de vergaderzalen kunnen tot 1000 mensen opvangen en zijn perfect geschikt voor colloquia, seminars, cocktails en recepties.

Meer informatie over de zalen

Een bevoegd en enthousiast team staat tot uw beschikking

De Ateliers des Tanneurs worden beheerd door een bevoegd team, hypergemotiveerd, dat zijn competenties en zijn netwerk tot uw beschikking stelt.

Hebt u een atelier nodig zonder dat u zich hoeft te ruïneren? Zin om een evenement te organiseren in een origineel en geklasseerd kader?

Contacteer ons!